today-is-a-good-day
7 C
Athens

Εβδομάδα γαστρονομίας της Ζακύνθου

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η εβδομάδα πολιτισμού και γαστρονομίας της Ζακύνθου στο ξενοδοχείο Sofitel στην πόλη Guangzhou της Κίνας.

Στα εγκαίνια απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Guangzhou κος Γρηγόρης Τασσιόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου κος Charles Demange ενώ η υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Μαρία Ζησουλη παρουσίασε την ιστορία, την ομορφιά του τοπίου και τα προϊόντα της Ζακύνθου.

Πάνω από 40 δημοσιογράφοι από Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και social media παρακολουθήσαν την εκδήλωση ενώ τα like στα social media της Κίνας ήταν συνεχώς αυξανόμενα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος το Φιόρε του Λεβάντε της Ζακύνθου που εντυπωσίασε με τις καλαίσθητες φορεσιές και τους εντυπωσιακούς παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς υπό την ζωντανή παραδοσιακή μουσική των δυο μουσικών που συνοδεύουν την αποστολή.

Οι chefs, Νίκος Δαουτης απο το Chef’s Club of Attica Acropolis και Κωσταντινος Βαρελης από το Chef’s Club Corfu γέμισαν αρώματα και αυθεντικές ελληνικές γεύσεις το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Την ελληνική κουζίνα, γνώρισαν, γεύτηκαν και απόλαυσαν στην πρώτη μέρα παρουσίαση της στην πόλη Guangzhou της Κίνας πάνω από 250 άτομα . Μεταξύ αυτών ο πολιτικά πρόσωπα της τοπικής Κυβέρνησης της πόλης και σημαντικοί επιχειρηματίες του Πεκίνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ