today-is-a-good-day
13.1 C
Athens

Γεράσιμος Γιακουμάτος: Οι στιγμές και οι άνθρωποι που περνάνε και ΔΕΝ χάνονται

Γεράσιμος Γιακουμάτος: Οι στιγμές και οι άνθρωποι που περνάνε και ΔΕΝ χάνονται

25 χρόνια δεν είναι λίγα , είναι τόσα που οι ψηφοφόροι της Β Αθηνών με τιμούν με τη ψήφο τους, που οι ψηφοφόροι της ΝΔ επιλέγουν να δώσω εγώ τη μάχη για αυτούς στη Βουλή εκπροσωπώντας τους.

Από τότε που κράταγα στις ομιλίες τις κόρες μου αγκαλιά, μέχρι σήμερα που προσπαθώ να δώσω τη μάχη των ιδεών μας , από την εποχή των μεγάλων αγώνων μέχρι σήμερα την εποχή της δυσκολίας και της φτωχοποίησης.

Από την εποχή των σημαντικών έργων, όπως η κατασκευή εργατικών κατοικιών, που ως αρμόδιος υπουργός χάρη στη δική σας στήριξη είχα τη τιμή να υλοποιήσω,  μέχρι σήμερα όπου γίνεται αγώνας να στηριχθούν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας.

Σήμερα λίγους μήνες πριν τη μεγαλύτερη πολιτική μάχη της Μεταπολίτευσης, μιας μάχης που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, η Β Αθηνών αλλάζει. Δεν θα είναι μια ενιαία περιφέρεια αλλά χωρίζεται σε τρεις τομείς. Το βόρειο, το νότιο , το δυτικό.  Επέλεξα να δώσω τη πολιτική μάχη στο Δυτικό Τομέα , στις περιοχές που γεννήθηκα και μεγάλωσα όπως στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω και εκεί που πήγα σχολείο στο Χαϊδάρι.

Εκεί που η φτώχεια και η δυσκολία που ήταν η καθημερινότητα μας αλλά συνυπήρχε με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Αποχαιρετώ και παράλληλα κρατάω μέσα μου ως ένα τεράστιο δώρο χιλιάδες στιγμές που έχουν χαραχθεί μέσα μου και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχα τη τιμή και τη χαρά να γνωρίσω και να μου ανοίξουν το σπίτι και την καρδιά τους. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε με όλους τους φίλους απ’ όλη τη Β Αθηνών, η σχέση μας παραμένει δυνατή γιατί χτίστηκε μέσα στο χρόνο μέσα από πραγματικές δοκιμασίες. Οι άνθρωποι δεν χάνονται γιατί οι άνθρωποι είναι η απάντηση όποιο και αν είναι το ερώτημα.

Και για τους φίλους και τις φίλες , τις συμμαχήτριες και συμμαχητές του Δυτικού Τομέα συνεχίζουμε μαζί, μέχρι τη τελική νίκη , μέχρι την μεγάλη πολιτική ανατροπή για την πρωτιά και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

 

Με εκτίμηση
Γιακουμάτος Γεράσιμος

Ιατρός-Παθολόγος
Βουλευτής Β Αθηνών ΝΔ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ