today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Αποχώρησε και ο τελευταίος των ΑΝΕΛ στην Πιερία!

“Τελευταίος έκλεισε την πόρτα που άνοιξε πρώτος”, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των ΑΝΕΛ του Καμμένου στην Πιερία, ο Συντονιστής Πιερίας και αναπληρωτής Γραμματέας Εσωτερικών & Διοικητής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Κώστας Φιλοκώστας.
Να σημειωθεί ότι στην Πιερία παραιτήθκαν όλα τα μέλη της συντονιστικής Επιτροπής και όλοι οι πολιτευτές του κόμματος του Πάνου Καμμένου.
Ο Φιλοκώστας με ανάρτησή του  στο facebook,  αναφέρει τα εξής:
Ως συντονιστης ΠΙΕΡΙΑΣ αυτα τα εξι χρονια απο την δημιουργια των ΑΝΕΛ θελω να ευχαριστησω ολα τα μελη της συντονιστικης, τους πολιτευτες του νομου που απο το 2012 συνυπηρξαμε μαζι σε αγωνες για τα πολιτικα μας “πιστευω”, περπατησαμε μαζι στον ιδιο δρομο, με γνωμονα και κριτηριο το καλο της χωρας. Μετα τις τελευταιες πολιτικες εξελιξεις και τις παραιτησεις ολων των μελων της συντονιστικης αλλα και των πολιτευτων, θεωρω οτι πρεπει να πραξω το αυτονοητο και να κλεισω τελευταιος την πορτα που ανοιξα πρωτος.
Οι αποφασεις στην πολιτικη ειναι συλλογικες και αρα υποχρεουμαι να τις σεβαστω. Ευχομαι καλη συνεχεια στα στελεχη των ΑΝΕΛ σε ολη την ελλαδα αλλα εγω απο σημερα παυω να συγκαταλεγομαι σε αυτους. Ο ιστορικος του μελλοντος θα μας κρινει ολους απο τα πεπραγμενα μας αν ειχαν δολο η οχι….
(σ.σ. η στίξη και ο τονισμός της δήλωσης ανήκει στον συγγραφέα)
Φωτό: kappa-news.gr,  lefteria.blogspot.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ