today-is-a-good-day
13 C
Athens

Οι αλήθειες του Αλαβάνου και οι τύψεις του Τσίπρα

Ο Αλέκο Αλαβάνος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του. Είναι ενδεικτικό εξάλλου ότι έχει κάνει πολλές φορές την αυτοκριτική του για το γεγονός ότι “παρέδωσε” τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα. Και το έκανε ξανά πριν από λίγα 24ωρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είναι στριμωγμένος από τις τύψεις του» ήταν η απάντηση που έδωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλέκος Αλαβάνος στην ερώτηση αν είναι στριμωγμένος ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο πρωθυπουργός και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έχουν ως κύριο στόχο στο μυαλό τους είναι να συνεχιστεί το βόλεμα. Αυτός είναι ο κεντρικός στόχος σε όλες τις κινήσεις που κάνουν» συμπλήρωσε ο κ. Αλαβάνος, ο οποίος τους κάλεσε να μιλήσουν με απλές οικογένειες «για να δουν πόσο στριμωγμένες είναι από τις πολιτικές του πρωθυπουργού».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «σήμερα γίνεται γενοκτονία. Γενιές ανθρώπων ζουν είτε μακριά από τη χώρα είτε χωρίς προοπτική στο εσωτερικό».

Ερωτηθείς για το πότε πιστεύει ότι θα γίνουν εκλογές, ο κ. Αλαβάνος απάντησε «πιστεύω ότι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να επιμηκύνουν τον τρόπο παραμονής τους στην εξουσία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ