today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ από την ΑΕΚ!

Η στάση που επέλεξε να τηρήσει μετά τον τελικό κυπέλλου, ο Μανόλο Χιμένεθ, ενόχλησε σφόδρα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του Ισπανού τεχνικού με την ΑΕΚ.

Σχεδόν σε μόνιμη βάση, ο έμπειρος τεχνικός, διεμήνυε μέσω συνεντεύξεων -κυρίως στην πατρίδα του- πως η παραμονή του στην Ενωση δεν είναι δεδομένη, πως θέλει να εργασθεί στην Σεβίλη και γενικά διατηρούσε ένα κλίμα έντονης αμφιβολίας.

Δεδομένου ότι είχε στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης από τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ και μάλιστα με βελτιωμένους όρους σχετικά με τις απολαβές του, ο Χιμένεθ δεν έδειξε σε κανένα σημείο σημάδια ουσιαστικής βούλησης για παραμονή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάπου εκεί, φαίνεται πως ο «τίγρης» έχασε την υπομονή του, κάπου εκεί πιθανότατα εξαντλήθηκαν τα όρια αναμονής και ανοχής για τον Χιμένεθ, κάπου εκεί ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης, αποφάσισε -σύμφωνα με πληροφορίες- να αποσύρει την πρόταση ανανέωσης στον Ισπανό και να αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ